Bang voor de tandarts? – Kies voor Mondzorg onder Narcose B.V. – Alphen aan den Rijn

Bang voor de tandarts?

Bang voor de tandarts?

Dagelijks ontvangen wij cliënten in onze narcosepraktijk die een bezoek aan de tandarts steeds weer voor zich uitschuiven. Bang voor de tandarts kan vele vormen aannemen. Sommige cliënten komen binnen met hartkloppingen, bang om flauw te vallen. De een voelt zich misselijk, de ander gaat hyperventileren. Voor al die gevoelens hoeft u zich niet te schamen, want als narcose tandarts maken wij dit iedere dag mee in onze praktijk. Het team van tandartsen zal u geruststellen met hun ruime kennis en ervaring. Stap voor stap en zonder dat u het bewust meemaakt, helpen zij u onder narcose van uw gebitsproblemen af. Wees niet langer bang voor de Tandarts! In ieder geval is er een gegronde angst waardoor men de stap naar de tandarts niet meer durft te zetten. Dit kan verstrekkende gevolgen met zich mee brengen. Behalve de pijn die ontstaat door problemen in de mond, kan er een sociaal isolement optreden. Mensen zijn bang om te lachen en praten in gezelschap. Ze schamen zich voor de aanblik van hun tanden en/of voor de geur uit hun mond.

Uiteindelijk is het niet alleen het bang zijn voor de tandarts

Veel mensen zijn vooral bang om de eerste stap naar de tandarts te zetten. Alleen al het bellen voor het maken van een afspraak kan een enorme drempel zijn. Daarom is het ook mogelijk om via een email contact met ons op te nemen. Niemand hoeft hier bang te zijn voor onbegrip. Bij KIES voor mondzorg onder narcose houden wij rekening met uw angst en doen wij er alles aan om u op uw gemak te stellen. De baliemedewerkers zullen telefonisch (of desgewenst per email) informatie verstrekken over de stappen die genomen kunnen worden om hier behandeld te worden.

Wij hebben de oplossing voor bang voor de tandarts

Er is vaak veel gebeurd waardoor iemand geen vertrouwen meer heeft in de tandarts. Wij realiseren ons dat er dus ook veel voor nodig is om dat vertrouwen weer op te bouwen. Dat zit al vaak in kleine dingen: uitleggen wat er gaat gebeuren, geen onverwachte handelingen uitvoeren, tijd nemen om te luisteren. Met een narcosebehandeling helpen wij u graag van uw klachten af. U hoeft dus niet bang te zijn om iets van de behandeling te zien, horen en/of voelen. Toch hopen wij ook te bereiken dat gedurende het behandeltraject uw angst zal verminderen zodat u in de toekomst weer terug kunt naar een reguliere tandarts.