Narcose tandarts – Kies voor Mondzorg onder Narcose B.V. – Alphen aan den Rijn

Narcose tandarts

Narcose behandeling bij de narcose tandarts voor mensen met angst voor de tandarts

De narcose tandarts van KIES in Alphen aan den Rijn werkt nauw samen met een team van anesthesiologen en anesthesie-assistenten. Zij houden uw gezondheid nauwgezet in de gaten tijdens de ingreep. De narcose tandartsen van KIES zijn zeer ervaren en werken al jarenlang in ziekenhuizen en klinieken. Tijdens de narcose behandeling wordt u in diepe slaap gebracht, u heeft dus niets om bang voor te zijn. U bent dus in goede handen.

De goedkoopste narcose kosten en de meest ervaren narcose praktijk van Nederland

De kosten voor de narcose (code A20) bedragen bij ons € 315,00 euro per uur. Dit maakt wederom dat KIES voor mondzorg onder narcose de laagste tarieven van Nederland hanteert voor de narcose. De kosten voor de narcose zijn doorgaans voor eigen rekening en dienen bij het maken van een narcose afspraak, voorafgaand  aan de behandeling, te worden voldaan.

De behandeling onder narcose vindt plaats in een behandelkamer door een narcose tandarts.

Bij ons is deze ruimte uitgerust met moderne apparatuur om u veilig onder narcose te kunnen behandelen. Wij bewaken en reguleren uw vitale functies zoals de bloeddruk, hartslag, zuurstofconcentratie en ademhaling. De narcose wordt toegediend via een infuus dat in uw arm of hand wordt ingebracht.

De narcosemiddelen die wij gebruiken zijn zeer veilig en veroorzaken weinig bijwerkingen

Toch kan het zijn dat u bijvoorbeeld wat lichte keelpijn heeft van het beademingsbuisje dat tijdens de behandeling in uw keel heeft gezeten. Ook kunt u die dag nog wat suf of slaperig zijn. Na afloop van de narcose behandeling wordt u in een rolstoel naar de uitslaapkamer gebracht. Hier kunt u rustig wakker worden alvorens u weer onder begeleiding naar huis gaat. KIES dé Narcose tandarts met jarenlange ervaring!