Werkwijze – Kies voor Mondzorg onder Narcose B.V. – Alphen aan den Rijn

Werkwijze

Als u bang bent voor de tandarts, is het moeilijk om die angst te overwinnen. Wij maken die stap een beetje gemakkelijker. We nemen alle tijd voor een intake gesprek, waarin we rustig met elkaar kennismaken. Eerst brengen wij uw situatie en uw gezondheid helemaal in beeld en pas daarna maken wij duidelijke afspraken over het behandelingstraject. U krijgt natuurlijk alle ruimte om uw vragen te stellen, bijvoorbeeld over de narcose of over uw gebitsproblemen.

Na afloop van de intake stellen wij het behandelplan voor u op, inclusief een kostenbegroting. Pas als u helemaal gerustgesteld bent, kunt u bij onze collega’s aan de balie terecht om een afspraak te maken.

Een Intake afspraak maken

Indien u bij ons een afspraak maakt voor een intake, wordt deze door ons bevestigd via de mail. De kosten voor een intake gesprek zijn bij ons  € 184,95. Wij hanteren hiermee een lager tarief dan wettelijk is voorgeschreven ( 203,79)

Bij het bevestigen van de intake afspraak sturen wij u een pre-operatieve vragenlijst toe.

Wij vragen deze pre-operatieve vragenlijst volledig in te vullen en voor uw intake afspraak retour te sturen, zodat deze kan worden beoordeeld door onze anesthesioloog.

Belangrijk is dat u bloeddruk goed is, uw BMI niet boven de 35 is, er geen allergieën zijn voor bepaalde voedingsproducten u geen hartafwijkingen heeft en niet ouder bent dan 70 jaar.